Thursday, July 23, 2009

Huu,kun aika on mennyt nopiaan.

Joo,eli edellee asustelen samassa luukussa,kämppikset on muutamaan otteeseen muuttunut ja elämä samointein. Täytin juuri pyöreitä vuosia, ja aika on kulunut nopeasti. Tällä hetkellä elämääni kuuluu toistaiseksi hyvää,vaikka olen rahavaikeuksissa, laskuja oli perinnässä, poikaystäväni M ostelee ja maksaa minulle liikaa asioita (sen kaverikin sano et maksatan sillä kaikki,joka ei ole totta) ja näin.

Se pimeämpi puoli.
Psykiatrinen hoitosysteemi ei toimi täällä missä asun, minä,kämppikseni ja moni muu huomannut sen. Syön tänäpäivänä mirtatsapiini-nimistä lääkettä,univaikeuksiin ja mielialalääkkeenä, vavoin ja valvon edelleen öitä pikälle aamuun, mielialat heittelee koko kuukauden kuukaudesta toiseen... ja kun tähän lisätään vielä lähipiirin rasitteet omien raha ja mielenterveysvaikeuksien päälle, kuten psyykkisesti sairaita ystäviä,on bulimiaa,lääkkeiden väärinkäyttöä,alkoholismia....mullako muka helppo elämä. Itse juuri ja juuri selvinnyt koulukiusaamisesta. Ja psykiatrille en osannut avata suuta kai oikein kun kerroin kaiken ja silti tuomitsi minut terveeksi ja hyvinvoivaksi...taisimpa näyttää parit arvetkin,silti.

Nyt stressi yhdistä kuvista,alle viikko aikaa tehdä ne, samoin sitten yhdet kotisivut,pääsyin helpompaan malliin kun en osannut valikoita kun kurssi käymättä.

No comments: